Bitdefender SMALL OFFICE SECURITY tarjoaa pienille yrityksille uuden sukupolven tietoturvaratkaisun, jolla yritys pystyy suojaamaan omaa ja asiakkaidensa dataa tehokkaasti ja turvallisesti. Tietovuotojen olleen valitettavan yleisiä, kannattaa pienten yritysten olla valppaana niihin liittyvistä uhista, jotta kaikenlaisen tiedon turvaaminen on taattua. Ratkaisun tähän tarjoaa Bitdefender SMALL OFFICE SECURITY, jonka voit tilata helposti ja luotettavasti osoitteesta bitdefenderantivirus.fi. Se on arvioitu erinomaiseksi asiantuntijaraadin toimesta ja artikkeli kertoo sinulle palvelun ydinominaisuudet, arvioinnit, käyttöehdot ja opastaa sinua myös tilaamaan sen sinulle vaivattomasti.

Bitdefender SMALL OFFICE SECURITY on sekä raadin että yleisön mieleen

Bitdefender SMALL OFFICE SECURITY on saanut tunnustusta asiantuntijaraadilta. AV Comparartives arvioi palvelimen olevan erinomainen tammikuun 2021 katsauksessaan. Myös PCMag on palvelimesta haltioissaan, sillä Bitdefender SMALL OFFICE SECURITY oli lukijoiden suosikki niin ikään tammikuussa 2021.

Arvovaltaiset raadit ovatkin palvelusta oikeilla jäljillä, koska Bitdefender SMALL OFFICE SECURITY tarjoaa pien- ja yksityisyrittäjälle ensiluokkaista tietosuojaa, jotta liiketoiminnan harjoittaminen on yrityksille ja sen asiakkaille mahdollisimman sujuvaa, miellyttävää ja turvallista.

Bitdefender SMALL OFFICE SECURITY havaitsee kaikenlaisia tietovuotoon liittyviä ongelmia ja uhkia lyömättömästi. Se ehkäisee kehittyneitä haittaohjelmia, esimerkiksi lunnasohjelmia ja niiden pääsyä yritykseesi. Järjestelmällä on vankat resurssit, joten sen mahdollinen hidastuminen ei vaikuta itse tuottavuuteen. Se on helppo asentaa ja sitä on luontevaa ylläpitää, eikä sen käyttö vaadi erityisiä IT-taitoja.

Bitdefender on asiantuntijoiden valinta

Bitdefenderiin luottavat myös asiantuntijat, sillä tarjoamme innovatiivisia teknologiapalveluita, jotka ennakoivat, estävät, havaitsevat ja korjaavat kaikenlaisia verkkouhkia ajasta ja paikasta riippumatta.

Bitdefender Small Office Security toimii Windows-, macOS, Anroid-, ja iOS-palvelimilla. Se pitää liiketoimintasi turvassa, jotta sinä voit keskittyä yritykseesi ja asiakkaisiisi. Voit olla siis huoletta viruksista, haittaohjelmista, lunnasohjelmista ja kaikista mahdollisista olemassa olevista ja myös uusista verkkouhista. Artikkelissa kerromme niistä tarkemmin, mutta luottelemme myös niitä seuraavaksi.

Bitdefender suojaa tietovuodoilta

Jokainen yritys koosta ja toiminnasta huolimatta tarvitsee täydellisen ja totaalisen suojan tietovuodoilta. Bitdefender Small Office ehkäisee kaikenlaisia tietovuotoja ja turvaa yrityksesi ja asiakkaidesi yksityiskohtaiset ja taloudelliset tiedot.

Tarkkana videopuheluissa

Videopuhelut ovat tulleet jäädäkseen sekä pienissä että suurissa yrityksissä. Palavereiden järjestäminen on helppoa, eikä se kysy usein aikaa eikä paikkaa. Videopuheluihin liittyy kuitenkin omat tietoturvaan liittyvät riskinsä, koska erilaiset sovellukset voivat yrittää päästä tietokoneesi kameraan ja mikrofoniin. Bitdefender Small Office ilmoittaa näistä ei-toivotuista vieraista ja antaa sinulle mahdollisuuden estää pääsyn paikkoihin, joihin sovelluksille ei ole lupaa.

Yritystoiminta yksityisenä

Liiketoimintaan liittyy lukuisia seikkoja, joiden tulee olla tarkoin suojeltuja ja turvattuja. Tällä taataan sujuva yritystoiminta ja yhteistyö eri sidosryhmien kanssa. Bitdefender Small Office takaa, että pystyt harjoittamaan liiketoimintaasi suojatusti, sillä sen 500 MB päivittäinen VPN-liikenne tarjoaa nopean, anonyymin ja turvallisen verkkotoiminnan missä päin maailmaa tahansa. Voit siis käytännössä huoletta työskennellä esimerkiksi pankkiasioiden, salasanojen ja latauksien parissa ilman hakkereita. Tämä pätee erityisesti silloin, kun käytät WiFi-yhteyttä tai julkista nettiyhteyttä.

Bitdefender Small Office ja muut Bitdefenderin palvelut tarjoavat käyttäjilleen lyömätöntä turvaa, jotta verkossa toimiminen sinulle ja yrityksellesi on parasta luokkaa. Kolmena peruspilarinamme ovat suoja, suorituskyky ja yksityisyys. Suojauksen tarjoamiseksi tarjoamme monia eri ominaisuuksia laitteeseen, jotta pystyt käyttämään tietokonettasi missä tahansa tarkoituksessa. Reagoimme haittaohjelmiin välittömästi tinkimättä systeemin suorituskyvystä. Lisäksi yksityisyys on meille ensisijaisen tärkeää, emmekä tee siinä koskaan poikkeuksia. Artikkelissa kerromme tarkemmin näistä kolmesta periaatteesta. Pääset myös tutustumaan ehtoihimme ja asiakaspalvelumme tukeen.